Saturday, 3 February 2018

COLLAGEN POWDER SHAKLEE HALAL DAN SELAMAT



If YES, tahniah awak menghargai kulit awak.

If No? or Maybe? …. U should try this product. In shaa Allah u akan alami kulit yang sihat dan berseri daripada manfaat Collagen Powder Shaklee ni.


So… Jom Ayu sharekan apakah ramuan utama KOLAGEN SHAKLEE.

Apakah Keistimewaan Ramuan Collagen Powder Shaklee


• Menyediakan 4000mg Kolagen Sisik Ikan Merah, kolagen yang dipilih
dengan teliti yang diekstrak dari sisik Ikan Merah.
• Memberi lebih daripada kolagen, ia turut mengandungi tujuh ramuan utama
termasuk Ekstrak biji Camelia Japonica, Ekstrak Pfaffia, ekstrak kerang,
Lactobacillus Acidophilus, Vitamin C, B2 dan B6.
• Berat molekul rendah untuk penyerapan yang tinggi.

• Pek individu untuk pengambilan segera pada bila-bila masa, di mana sahaja.

SISIK IKAN MERAH adalah Sumber kolagen yang premium & kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan lain.

EKSTRAK BIJI CAMELLIA JAPONICA adalah Sumber yang membantu melembapkan kulit yang hebat dan juga merupakan antioksidan semulajadi yang mampu mengurangkan radikal bebas.

EKSTRAK PFAFFIA dikenali sebagai Ginseng Brazil. Apabila digabungkan dengan Ekstrak biji Cammelia Japonica → ia amat membantu menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lebih lembut, lembap dan licin.

ELASTIN DARIPADA KOLAGEN IKAN membantu mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastik. Dimana elastin ni memelihara kulit menjadi fleksible tetapi tegang. So, ia beri kesan lantunan gitu.

VITAMIN C DAN VITAMIN B
  • Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita.
  • Vitamin B pun turut serta dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen di dalam sel.
EKSTRAK KEKERANG penting untuk membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.


LACTOBACILLUS ACIDOPHILUS membantu bina semula sistem usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.

Clear tak? Jom lihat → Keremajaan dari dalam ke luar
                                → Kolagen Shaklee Menganjalkan Kulit

To order or nak tanya? Just pm or whatsapp je ayu.
HIDAYU MADSAH
0172075907

*siapa yang nak something special jom whatsapp ayu ye :) atau click link kat bawah ni to place order by online.


Jemput le nengok table bawoh ni :)

Post a Comment
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI