Saturday, 3 February 2018

Kolagen Shaklee Menganjalkan Kulit

*Produk-produk ini tidak bertujuan untuk membuat diagnosis, merawat, menyembut atau mencegah sebarang penyakit.


Kalau korang nak tahu! Kolagen adalah struktur penting untuk
Kulit kita tau. Kolagen ni membantu kita:

ü mengekalkan keanjalan kulit
ü menghalang kulit daripada berkedut
ü menghindar kulit daripada berparut
ü pastinya mengelak kulit kita menjadi kendur
  

Kolagen semula jadi dalam badan kan ado?
Betul! Memang yang bestnya… badan kita akan menghasilkan kolagen secara semula jadi. Tapi! jumlah kolagen yang dihasilkan semakin berkurangan apabila usia kita semakin meningkat tau.

Koi berumur, koi kurang penghasilan kolagen dalam badan oii.

So…
Apa akan berlaku bila badan kita kekurangan kolagen?

Maka kulit kita akan terdedah kepada risiko kulit berkedut dan kulit kendur.

Ayuh! Ayu seru kuasa-kuasa kulit cantik datang kepada kita dengan pengambilan Kolagen Shaklee sekarang!. Katakan tidak kepada tanda-tanda penuaan ini agar:

  • Kulit yang lebih anjal
  • Mengurangkan kedutan
  • Mengurangkan parut


                 → Collagen Powder Shaklee Halal dan Selamat


To order or nak tanya? Just pm or whatsapp je ayu.
HIDAYU MADSAH
0172075907

*siapa yang nak something special jom whatsapp ayu ye :) atau click link kat bawah ni to place order by online.


Post a Comment
 

ALL RIGHT RESERVED|THIS BLOG IS DESIGN BY RRAI